Поради временна повреда на сървърът, в който се хоства сайтът „Фасада на годината“, може да има проблеми при гласуването в големия финал. Поради това, конкурсът ще бъде удължен с един ден – до 11.03.2016 г., 12:00 часа.
Моля за извинение за причиненото неудобство
2018-2019
BG | EN
         
 
НОВИНИ
 
 
 
 
 
 
 
Eсенният финал на „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2017“ донесе първото място на жилищна сграда в град Пловдив!
01-12-2017

В края на месец ноември улиците и покривите вече са покрити със сняг. Фасадите на сградите изпъкват на фона на тази заснежена приказка и отразяват спускащите се слънчеви лъчи. Въпреки зимната обстановка навън, дойде време да обявим победителите в конкурса “Фасада на сезона – Есен 2017”.

След оспорвано онлайн гласуване на сайта www.fs.baumit.bgбяха определени първите три места в есенния етап на конкурса.

 

На първо място публиката класира жилищна сграда "Тракия Каза" в град Пловдив, жк Тракия на ул. Генерал Кесяков 12. Заявител, изпълнител и инвеститор на проекта е Стройколукс ООД, а проектантeархитект Весела Дечева отархитектурно бюро Атех. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5.

 

На второ място гласуващите поставихаеднофамилната къща в град Пловдив на ул. „Гладстон“ 14. Заявител, изпълнител и инвеститор на обекта е фирма Флаш Ко ООД, които са използвали при реновирането й Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие КреативТоп Файн.

 

Третото място се заема от къща за гости „Кристал“.

в гр. Доспат на ул. Тракия 2А. Заявители и проектанти на обекта са арх. Димитър Димов, арх. Христина Димова и арх. Мариана Перфанова, от фирма Диарх - 21 EООД.  Инвеститорът е ЕТ Кристал - Мирослав Сариев, а изпълнител на проекта МИГ Инженеринг ЕООД.Използваният материал е Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5.

 

Баумит България благодари на участниците, както и на всички, които гласуваха за предпочитаната от тях фасада!

И трите обекта се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2017” през март 2018 г. 

 

Очаквайте участниците в следващия етап на конкурса – Зима 2017!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Определете победителя от етап Есен в конкурс „Фасада на годината 2017“
21-11-2017

Есента е един от най-красивите сезони, когато дърветата ни радват със своята окраска, а листата се стелят като цветен килим по улици и паркови алеи. Все повече сгради впечатляват с новия си облик и допринасят за цветната палитра около нас. Осем от тях сме събрали във финалния етап „Есен“ на конкурса “Фасада на годината”. Първите три обекта с най-много гласове, ще се класират за финалното гласуване за избор на “Фасада на годината 2017”. Все още имате време да подкрепите любимия си кандидат до 30.11.2017 г., 12:00 часа.

 

Каним ви да разгледате обектите тук. 

 

Първото място във временното класиране заема:

Обект 2 в категория „Нежилищни сгради – ново строителство“, Къща за гости "Кристал", в гр. Доспат на ул. Тракия 2А

 

На второ място до момента, вашите гласове класираха:

 

Обект 1 в категорияРеновиране на исторически сгради“ зае еднофамилната къща в гр. Пловдив, на ул. Гладстон 14.

 

Трета позиция гласувалите отредиха на:

 

Обект 8, в категория Жилищни сгради - ново строителство“,жилищна сграда "Тракия Каза" в гр. Пловдив, жк Тракия, ул. Генерал Кесяков 12.

 

Разгледайте всички осем предложения и преценете кое от тях заслужава най-много вашия глас. Остават десет дни, за да подкрепите проекта, който ви е впечатлил. В случай че имате повече от един фаворит, може да споделите своя коментар и  на нашата фейсбук страница тук.

Гласувайки, не само давате шанс на вашия фаворит да участва на големия финал през март 2018 г., но можете да спечелите награда в томболата на Баумит!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Изтеглихме пeчелившите в томболата от конкурса Фасада на сезона - Лято 2017!
09-11-2017

Изтеглихме печелившите в томболата от конкурса Фасада на сезона - Лято 2017 г.!

Честито на победителите!

 

Нели Таскова 
Милен Спасов
цветелина Радева 
Венина Минева 
Ивелина Балинска 
Елена Георгиева 
Радослава Проданова
Елизабет Андреева
Милка Илиева
Антония Тонева
Георги Чакалов 
Елена Костадинова 
Валентин Петров 
Мартин Иванов 
Николай Колев
Георги Чакалов 
Надка Зафирова
Иванка Пелтекова 
Виктория Петроваа 
Инна Иванова
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Изтеглихме пeчелившите в томболата от конкурса Фасада на сезона - Пролет 2017!
09-11-2017

Изтеглихме печелившите в томболата от конкурса Фасада на сезона - Пролет 2017 г.!

Честито на победителите!

 

Георги Кючуков 
Галина Стоянова
Силвия Петкова 
Михаил Мицов 
Гергина Любенова 
Лили Стефанова
Борислав Арнаудов 
Марин Моллов 
Александър Тодоров 
Полина Тодорова
Надежда Делчева 
Мартин Стоянов 
Илиана Атанасова 
Антоний Данев 
Божана Кунчева 
Елка Георгиева
Манол Гьопсов 
Ели Стамова
Румяна Казанджиева
Илиана Атанасова 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Стартира есенният етап от конкурса „Фасада на годината 2017“
05-09-2017

С понижаването на температурите сезон лято бавно отстъпва пред есента. Така e и при нас в конкурса на Баумит “Фасада на сезона – етап Есен”. След красивите слънчеви фасади е време да ви представим и есенните претендентки в конкурса, които може да разгледате тук.

В този етап имаме цели 8 фасади, подредени в различни категории и изпълнени с материали на Баумит. Разгледайте ги и подкрепете своя фаворит еднократно до 30.11.2017г. до 12:00 ч. на обяд. Ако имате повече от един фаворит,може да изразите своите впечатления на нашата фейсбук страница тук.

Според регламента първите три обекта се класират за участие в големия финал на конкурса през март 2018 г. Там те ще имат възможност да премерят сили с победителките от Пролет, Лято и предстоящия сезон Зима. Повече за регламента може да видите тук: http://fs.baumit.bg/en/?page=voteconditions

Всеки гласувал участва в нашата сезонна томбола, където вероятността да спечели награда е голяма!

Екипът на Баумит пожелава успех на фасадите!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Дългоочакваният финал на най-горещия етап от конкурса “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2017” настъпи
04-09-2017

След тримесечна надпревара за гласовете на онлайн публиката в етап Лято от конкурса на Баумит финишираха успешно три фасади. Деветте претендента събраха общо над 120 гласа.

 

На 31-ви август точно в 12:00 ч. по традиция затворихме формата за гласуване в етап Лято 2017 г., за да обявим дългоочакваните победители.

 

На първо място с 40 гласа на публиката се класира Обект 6 – еднофамилна жилищна сграда в с. Борики, общ. Габрово. Заявители в конкурса са инвеститорите Георги и Дарина Иванови. Проектант на тази слънчева фасада е арх. Иван Узунов, фирма "Узунов Проект" ООД. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К2.

 

На втора и трета позиция с по 32 гласа се подредиха два обекта - обект 9 и обект 2. "Търговска, складова и офис сграда" в гр. Хасково, ул. "Генерал Радецки" 33 е подадена за участие от инвеститора - фирма "LORD". Проектант на тази фасада е арх. Мария Нешева, фирма ТЕПРО ООД. Изпълнители са фирма ЕТ "Стройтекс - Д.Захариева - П. Иванов", които са вложили във фасадата Баумит топлоизолационна система опън с крайно покритие КреативТоп.

 

"Параклис “Свети Димитър”" в гр. Ихтиман на ул. "Цар Освободител", който също дели второто място, е с инвеститор община Ихтиман. Заявител на фасадата в конкурса е проектантът арх. Светлана Аракийска. Фирма "Билдинг 58" ЕООД е изпълнила  фасадата с Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликатТоп и новата премиум фасадна боя Баумит ПураКолор.

 

Честито на победителите! Баумит благодари на всички гласували, които се включиха и в този сезон!

 

Трите фасади получават възможността да участват във финалния кръг на онлайн конкурса през март 2018 г., а вие скъпи приятели не забравяйте за нашата сезонна томбола, където Ви очакват нашите награди!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Броени дни остават до финала на “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2017”
18-08-2017

Финалът на етапа наближава и при нашите фасади става все по-горещо. След няколко дни ще обявим най-слънчевата фасада на сезон Лято 2017г., следвана от две подгласнички.

 

Не забравяйте, скъпо жури, изборът не е никак лек, а резултатите могат да бъдат променени всеки момент. Бъдете активни и продължавайте да гласувате до 31.08.2017г., 12:00 часа на обяд!

 

Ето и временното класиране преди края на конкурса:

 

На първо място засега с 38 гласа на публиката се класира Обект 6 – еднофамилна жилищна сграда в с. Борики, общ. Габрово. Заявители в конкурса са инвеститорите Георги и Дарина Иванови. Проектант на тази приказна къща е арх. Иван Узунов, фирма "Узунов Проект" ООД. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К2. Може да го видите тук.

 

На втора позиция с 26 гласа на публиката се подрежда обект 2 – параклис “Свети Димитър” в гр. Ихтиман, ул. "Цар Освободител". Инвеститор на обекта е община Ихтиман. Заявител в конкурса е проектантът арх. Светлана Аракийска. Фирма "Билдинг 58" ЕООД е изпълнила  фасадата с Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликатТоп и новата премиум фасадна боя Баумит ПураКолор. Може да го видите тук.

 

На трета позиция с разлика от четири гласа във временното класиране е обект 9 – "Търговска, складова и офис сграда" в гр. Хасково, ул. "Генерал Радецки" 33. Заявлението за участие в кънкурса е подадено от инвеститора - фирма "LORD". Проектант на тази фасада е арх. Мария Нешева, фирма ТЕПРО ООД. Изпълнители са фирма ЕТ "Стройтекс - Д.Захариева - П. Иванов", които са вложили във фасадата Баумит топлоизолационна система опън с крайно покритие КреативТоп. Може да го видите тук.

 

 

Гласувайте за любимата си фасада еднократно до 31 август 2017 г., 12:00 ч. на обяд. Фасадите, събрали най-много ваши гласове, ще се класират на първите три места и ще участват в големия финал на конкурса през март 2018 г.

 

Ако имате повече от един фаворит може да дадете израз на своето впечатление на нашата фейсбук страница  тук:

 

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в нашата сезонна томбола!

 

Баумит пожелава успех на участниците във “Фасада на сезона – Лято 2017” !

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Раздаване на грамоти "Фасада на сезона - пролет 2017"
15-08-2017

Иван Дуков - административен директор на фирма "Ермитаж класик"ЕООД получи почетна грамота за първа награда от конкурса на Баумит "Фасада на сезон Пролет". Фирмата е заявител в конткурса, изпълнител и инвеститор на обект "Жилищна сграда с гаражи Даная", която събра най-много гласове на публиката за сезона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Започна най-горещият сезон за фасадите! “Фасада на сезона - Лято 2017 “, Баумит
01-06-2017

Заедно с най-цветния детски празник пристигат новите летни фасади на Баумит. Цели 9 обекта засияват, претендирайки че са най-красиви в етап "Лято" от конкурса на Баумит “Фасада на годината 2017”.

 

Новите фасади са съпроводени от яркото юнско слънце и ви приканват да ги разгледате тук.

 

Категориите, в които са разпределени сградите, са: "Еднофамилни къщи", "Жилищни сгради", "Термично саниране" и "Нежилищни сгради".

 

На вас оставяме избора коя е най-красивата. Може да гласувате за нея еднократно до 12:00 часа на 31-ви август 2017 г. Фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще имат възможността да участват в гласуването на финалния кръг  от конкурса за публиката през март 2018 г.

 

Ако имате повече от един фаворит, може да изразите своите впечатления тук.

 

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в нашата сезонна томбола!. Баумит пожелава успех на участниците във “Фасада на сезона – Лято 2017”!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПРИКЛЮЧИ НАЙ-ЗЕЛЕНИЯТ ЕТАП В КОНКУРСА НА БАУМИТ “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ПРОЛЕТ 2017”
31-05-2017

На 31-ви май, точно в 12:00 ч. завърши първият етап от тазгодишния конкурс “Фасада на годината 2017”. В него достойно се бориха седем слънчеви фасади в категории – жилищни, нежилищни и реновирани исторически сгради.

 

Журито в конкурса – всички вие, приятели на Баумит, отредихте три места за  победителките, а именно:

 

На първо място застана Жилищна сграда с гаражи “Даная”.

 

Обектъте в категория Жилищни сгради – ново строителство и се намира в град София, ж.к. Младост 4, 440А. Проектанти на обекта са арх. Калин Диков и арх. Галина Стоянова от фирма Елит студио ЕООД. Инвеститор, заявител и изпълнител в конкурса е фирма Ермитаж Класик ЕООД. Пролетната фасада е осъществена с помощта на Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.

 

На второ място се класира:

 

Обект 6 от категория "Нежилищни сгради - ново строителство" - Хотел и конна спортна база в село Житница. Проектанти на обекта са арх. Димитър Ахрянов и

арх. Цветелин Цоневски от фирма TSONEVSKI– project& consultinggroup. Заявител и изпълнител е фирма Ейприлстрой ЕООД, а инвеститор е СК Тракиец ЕООД.

Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие КреативТоп и СиликонТоп.

 

На трето място се подрежда:

 

Обект 4, от категория "Реновиране на исторически сгради"  - Военноморски клуб в град Варна на бул. Владислав Варненчик 2. Заявител и изпълнител в конкурса е фирма Екса АД, а проектант е арх. Константин Пеев, отново от фирма Екса АД. Инвеститор е ИА “Военни клубове и военно-почивно дело”. За възстановяването на тази изключително красива фасада е използвана Баумит мазилкова система с крайно покритие КреативТоп Силк и СилконКолор.

 

Баумит България честити на победителите! Очаквайте ги на големия финал през 2018! Очаквайте началото на етап лято, утре! 

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2019 Баумит. Всички права запазени.
Created by CAS