Поради временна повреда на сървърът, в който се хоства сайтът „Фасада на годината“, може да има проблеми при гласуването в големия финал. Поради това, конкурсът ще бъде удължен с един ден – до 11.03.2016 г., 12:00 часа.
Моля за извинение за причиненото неудобство
2018
BG | EN
         
 
НАЧАЛО
 
 

Уважаеми приятели на Баумит,

В света на модата хиляди фирми се състезават да ни направят по-хубави, по-елегантни, по-млади, по-атрактивни и в крайна сметка – по-търсени. Но само малцина успяват да го постигнат. Модата е доста хлъзгава и опасна територия – променя се често и може да ви изиграе лоша шега. Всъщност тя отминава, но стилът – никога! Защото когато говори стилът, всички модни тенденции стоят мирно и слушат.

Перифразирайки големия Унгаро, ние от Баумит казваме: „Ако ви е поразила красотата на една сграда, но не можете да си спомните с какво е била облечена, значи тя е била облечена перфектно.”

„Нямам нищо против модата да излезе на улицата - бе казала великата Коко Шанел - но съм категорично против, тя да се ражда там”.

Ние от Баумит държим модата в строителството да се ражда в проектантските ателиета и да бъде изпълнявана от достойните наследници на Кольо Фичето, но същевременно съзнаваме, че най-важното жури за нея сме всички ние: защото ние живеем в тази среда защото тя действа на съзнанието ни, а и подсъзнателно всеки ден, защото неусетно тя възпитава децата ни. Градската среда е връзката ни с природата, с нейното удивително многообразие на цветове и форми, с нейния стил, понякога сдържан и пестелив, а друг път – разюздано безгрижен и щедър, пълен с багри и светлина.

И тъй като Баумит диктува модата в строителните материали, бихме искали нашите фасади да се харесват на тези, които всеки ден ги гледат, отивайки на работа или бързайки да се приберат вкъщи.

Разглеждайте нашите фасади ще забележите, че въпреки всичко, „бавно и полека” настроението и свободата на фантазията създават новата градска среда. Ще откриете как с помощта на Баумит става изкуство да „изкъпеш” старото и да го покажеш в цялата му прелест. Не забравяйте, че всяка фасада е своеобразно ревю на мечтите на архитекти, инвеститори и изпълнители.

От 2019 година конкурсът „Фасада на годината“, организиран от Баумит България ЕООД, ще следва международния конкурс за красиви европейски фасади Баумит Лайф Челиндж“ и ще се провежда на две години. Професионално жури ще определи победителите и шестте фасади от всяка категория, които ще получат шанса да участват на международно ниво.

Повече за новите условия на конкурса прочетете в раздела РЕГЛАМЕНТ http://fs.baumit.bg/en/page/conditions

 

 

Политика по управление на лични данни на Баумит България ЕООД

 

 
 
 
 
 
 
 
ЗИМА НАЙ-НОВИ ОБЕКТИ
 
 
 
 
 
 
 
ЗИМА 16
Реставрация на фас..
 
ЗИМА 15
Редови еднофамилни..
 
ЗИМА 14
Жилищен блок "Плис..
 
ЗИМА 13
Жилищен блок "Прог..
 
ЗИМА 12
Жилищен блок "Кита..
 
 
 
 
 
 
ПРОЛЕТ НАЙ-НОВИ ОБЕКТИ
 
 
 
 
 
 
 
ПРОЛЕТ 8
Подобряване на ене..
 
ПРОЛЕТ 7
Триетажна жилищна ..
 
ПРОЛЕТ 6
Жилищна сграда с о..
 
ПРОЛЕТ 5
Еднофамилна жилищн..
 
ПРОЛЕТ 4
Еднофамилна къща..
 
 
 
 
 
 
ЛЯТО НАЙ-НОВИ ОБЕКТИ
 
 
 
 
 
 
 
ЛЯТО 9
Еднофамилна къща..
 
ЛЯТО 8
Жилищни сгради..
 
ЛЯТО 7
Жилищна сграда с м..
 
ЛЯТО 6
Жилищна сграда..
 
ЛЯТО 5
Дианабад Резидънс..
 
 
 
 
 
 
ЕСЕН НАЙ-НОВИ ОБЕКТИ
 
 
 
 
 
 
 
ЕСЕН 7
ПЛОВДИВ СИТИ ПАРК..
 
ЕСЕН 6
Жилищна сграда с г..
 
ЕСЕН 5
Две многофамилни ж..
 
ЕСЕН 4
Жилищна сграда..
 
ЕСЕН 3
Жилищна сграда..
 
 
 
 
 
 
© 2019 Баумит. Всички права запазени.
Created by CAS