Поради временна повреда на сървърът, в който се хоства сайтът „Фасада на годината“, може да има проблеми при гласуването в големия финал. Поради това, конкурсът ще бъде удължен с един ден – до 11.03.2016 г., 12:00 часа.
Моля за извинение за причиненото неудобство
2018-2019
BG | EN
         
 
НОВИНИ
 
 
 
 
 
 
 
Започна летният етап от конкурса на Баумит “Фасада на годината 2018“
18-06-2018

В края на пролетния сезон когато температурите навън се покачват, а яркото слънце вече напича фасадите на сградите, слагаме началото на етап „Лято“ от годишния конкурс на Баумит. Този път обектите са 9 в различни категории и очакват вашия глас.

Можете да ги разгледате и да изберете тук.

Споделете вашите предпочитания като гласувате еднократно до 12:00 часа на 31-ви август 2018 г. Фасадите, събрали най-много ваши гласове ще се класират на първо, второ и трето място и ще имат възможността да участват в гласуването на финалния кръг  от конкурса за публиката през март 2019 г.

Ако имате повече от един фаворит, може да изразите своите впечатления тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в нашата сезонна томбола!. Баумит пожелава успех на участниците във “Фасада на сезона – Лято 2018”!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПРИКЛЮЧИ ПРОЛЕТНИЯТ ЕТАП В КОНКУРСА НА БАУМИТ “ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2018”
01-06-2018

На 31-ви май, в 12:00 ч. завърши първият етап от тазгодишния конкурс “Фасада на годината 2018”. В него премериха сили осем прекрасни фасади в различни категории.

Вие, почетното жури и приятели на Баумит, подредихте крайното класиране по следния начин:

На първо място се класира многофамилна жилищна сграда от град Плевен.

Обектът е в категория „Жилищни сгради – ново строителство“ и се намира на ул. „Ал. Стамболийски“ 4. Проектант и заявител на обекта е арх. Румен Шекеров от „Шекеров архитекти“. Изпълнител и инвеститор е фирма „Четири едно“ ООД. Пролетната фасада е осъществена с помощта на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К1,5. Цветовете са 0019, М746, М747.

Второ място заема обект 8:

Обектът е в категория „Термично саниране“ и е по НПЕЕМЖС. Намира се в гр. Габрово на ул. „Спортна“ №3, вх. А, Б и В. Проектант е арх. Константин Брънеков от „Лано Проект“ ЕООД. Заявител и изпълнител е фирма „Гипсотехника“ ООД, а инвеститор е Община Габрово.

Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветовете са 0608, 0605, 0603.

На трето място класирахте обект номер 7 в гр. Кюстендил:

Обектът представлява триетажна жилищна сграда с магазини и се състезава в категория "Жилищни сгради - ново строителство".  Заявител и изпълнител в конкурса е фирма „Дарсас“ ЕООД. Проектант е арх. Георги Велков, а инвеститор Михаил Стоянов. Използваните материали за фасада са Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветовете са 0195 и 0192.

Екипът на Баумит България честити на победителите! Очаквайте през следващата седмица началото на етап лято.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЗАДАВА СЕ ФИНАЛЪТ НА ЕТАП ПРОЛЕТ В КОНКУРСА НА БАУМИТ “ФАСАДА НА СЕЗОНА 2018”
25-05-2018

Пролетта навлезе в най-красивата си фаза и раззелени и покри с цветове дръвчетата и храстчетата навън. Сградите с нови фасади са все по-често срещани и допълват усещането за красота и симетрия по улиците ни.

Вие, нашето жури, сега имате възможност да оцените участниците в конкурса "Фасада на сезона", етап Пролет, като гласувате тук за една от осемте сгради. Крайният срок е 31.05.2016 г., 12:00 часа!

Ето как изглежда временното класиране до този момент:

На първо място вие поставихте обект 1

Многофамилна жилищна сграда в категория „Жилищни сгради - ново строителство“. Фасадата се намира в град гр. Плевен на ул. „Ал. Стамболийски“ 4 и е проектирана от арх. Румен Шекеров от „Шекеров архитекти“, който е също така и заявител на обекта. Инвеститор и изпълнител е фирма „Четири едно“ ООД. Сградата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К1,5. Цветове 0019, М746, М747.

На второ място за момента се нарежда обект 8 от категория „Термично саниране“ „Подобряване на енергийната ефективност на многофамилна жилищна сграда“ в град Габрово на ул. Спортна №3, вх. А, Б и В. Заявител и изпълнител  е фирма „Гипсотехника“ ООД, а проектант е арх. Константин Брънеков от „Лано проект“ ЕООД. Инвеститорът е община Габрово. За възстановяването на тази фасада е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветове 0608, 0605, 0603.

На трето място във временното класиране е обект 7

Триетажна жилищна сграда с магазини от категория „Жилищни сгради - ново строителство“.

Проектант на обекта е арх. Георги Велков. Заявител и изпълнител е фирма Дарсас ЕООД, а инвеститор е г-н Михаил Стоянов. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветове 0195 и 0192.

Можете да гласувате до 31 май до 12:00 часа на обяд като по този начин ще подкрепите вашия фаворит. Събралата най-много гласове фасада ще бъде удостоена с почетна грамота за победител от гласуването на публиката в сезон „Пролет“.

За всички останали фасади остава шансът да бъдат отново оценени от професионалното жури, което ще заседава през м. февруари 2019 година.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Печеливши от томболата на Баумит България за Фасада на сезаона - Есен и Зима
28-03-2018

Изтеглихме печелившите в томболата от конкурса Фасада на сезона - Есен и Зима 2017 г.!

Честито на победителите!

 

1.

Светла Петрова

2.

Соня Цветанова

3.

Златка Коджабашева

4.

Гергана Милчева

5.

Петя Николова

6.

Даниел Донов

7.

Осман Осман

8.

Георги Михайлов

9.

Благовест Борисов

10.

Емилия Славчева

11.

Стефан Петрелийски

12.

Руска Пенева

13.

Мария Стефанова

14.

ЛИЛИ СТЕФАНОВА

15.

Тодор Лозков

16.

Илияна Димова

17.

Дияна Щерева

18.

Тодор Тодоров

19.

Теодор Бучков

20.

Емилия Славчева

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Победителят във “Фасада на годината 2017” е еднфамилна жилищна сграда в с. Борики
12-03-2018

На 12.03.2017 г. в 12:00 ч. приключи големият финал на “Фасада на годината 2017”. Екипът на Баумит България благодари на всички участници, които трепетно очакваха крайните резултати. Благодарим и на всички гласували, без които конкурсът нямаше да е възможен. Не можем и да не споменем всички екипи от професионалисти, които стоят зад обновените фасади. Но победителят е само един и гласовете на публиката избраха това да бъде еднофамилна жилищна сграда в с. Борики, община Габрово.

Заявител и инвеститор на проекта са Георги и Дарина Иванови, а проектант арх. Иван Узунов от Узунов проект EООД. Използваният материал е Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К2.

На второ място само с един глас разлика се класира Военноморският клуб в град Варна от категорията „Реновиране на исторически сгради“. Заявител, изпълнител и проектант на обекта е арх. Константин Пеев от Екса АД, а инвеститор ИА "Военни клубове и военно-почивно дело". За сградата професионалистите са се доверили на Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.

Третото място се заема от Параклис "Свети Димитър" от категорията „Нежилищни сгради - ново строителство“ в град Ихтиман на ул. „Цар Освободител“. Заявител и проектант на сградата е арх. Светлана Аракийска, изпълнител фирма „Билдинг 58“ EООД, а инвеститор Община Ихтиман. Използваният материал е Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликатТоп и ПураКолор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО ЗА ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ НА “ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2017” - БАУМИТ!
01-03-2018

От 1-ви до 10-ти март 2018 г. изберете най-красивата фасада за 2017!

Интересът към конкурса тaзи година беше изключителен! 41 сгради взеха участие в четирите етапа и бяха подкрепени от вашите гласове, благодарение на които 12 обекта достигнаха до големия финал.

Първите три места от всеки сезон – пролет, лято, есен и зима ще се появят за още един последен път и ще се борят за гласовете на публиката, която ще определи големия победител. Приканваме ви да гласувате и да подкрепите най-добрата фасада според вас, за да може да спечели, а вие ще участвате в томбола за наградите на Баумит. Можете да го направите тук!

Ако имате повече от един фаворит може да дадете израз на своите впечатления на нашата фейсбук страница тук.

Баумит България пожелава успех на всички 12 финалистки във “Фасада на годината 2017”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЕТАП ЗИМА ОТ КОНКУРСА НА БАУМИТ „ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2017“ ПРИКЛЮЧИ
01-03-2018

Някак неусетно бързо дойде последния ден на месец февруари, но за участниците ни в етап Зима, чакането беше дълго и напрегнато. В този етап сградите бяха много, а конкуренцията засилена. Но всяко начало има и своя край, затова точно в 12:00 часа на 28 февруари затворихме гласуването във финалния етап от конкурса на БАУМИТ „Фасада на годината 2017“. Ето и победителите, които отново бяха избрани от публиката:

С 62 гласа класирахте на първо място многофамилна жилищна сграда в град Ямбол, ж.к. „Граф Игнатиев“. Заявител и изпълнител на проекта е фирма „Елит Строителна Компания“ ЕООД. Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, Айва - Б EООД, а инвеститор община Ямбол. За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп.

Второ място публиката отреди на еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброд на ул. Черни връх, 1 със заявител и изпълнител Андрей Иванов. Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп и КреативТоп. Проектант на сградтата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор Даниел Денчов.

Трето място присъдихте на жилищна сграда с допълнително застрояване и басейн от категория „Еднофамилни къщи – ново строителство“.  Сградата се намира в гр. София, ул. „Димитър Ил. Димитров“ 3 и е със заявител и изпълнител Джентъл Хаус ЕООД. Проектант на сградата е арх. Лорита Панова от ЛП Арх ООД, а използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп.

Трите сгради победителки заслужено отиват на финалния етап на конкурса „Фасада на годината 2017" където заедно с фаворитите от предходните сезони, ще се борят за крайната победа. Не сме забравили и за всички гласували, които могат да спечелят награда от сезонната томбола на Баумит България.

Гласувайте на големия финал от 1.03 до 10.03 в 12:00 ч. на http://fs.baumit.bg/en/?page=newfacade

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Броени дни до края на сезон зима в конкурса “Фасада на годината 2017”
20-02-2018

Месец преди настъпването на астрономическата пролет, зимата е все още в своите владения. Макар и с отслабваща сила, снегът все още се стели в планините и по улиците на градовете ни. Вече сме в края и на гласуването за последния етап в конкурса “Фасада на годината 2017”. Имате време да подкрепите сградата, която ви е харесала най много до 28-ми февруари когато точно в 12:00 часа ще сложим край на гласуването. Разгледайте претендентите Тук и изберете вашия фаворит!

Временно класиране: 

До момента на първо място с 59 гласа поставихте  многофамилна жилищна сграда в град Ямбол, жк Граф Игнатиев. Заявител и изпълнител на проекта е фирма Елит Строителна Компания ЕООД. Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, Айва - Б EООД, а инвеститор община Ямбол.За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп.

Втора позиция във временното класиране, вашите гласове отредиха на еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброднаул. Черни връх ,1 със заявител и изпълнител Андрей Иванов. Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп и КреативТоп. Проектант на сградата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор Даниел Денчов.

До този момент  третото място е за ЖП гарата вгр. Бургасв категория Реновиране на исторически сгради. Заявител и изпълнител на проекта е ДЗЗД Железопътна инфраструктура Бургас, проектант арх. Ирена Дончева, а инвеститор ДП Национална компания Железопътна инфраструктура. За оформянето на прекрасния външен вид на тази сграда е използвана мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.

Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2017”, където победителят определяте вие. Финалното гласуване за 12-те избрани фасади ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2018 г. на сайта на Баумит. Подкрепете с гласа си онази сграда, която ви е направила най-силно впечатление и участвайте в томболата на Баумит за награда.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Професионално жури награди обекти от конкурса Баумит "Фасада на годината 2017" Още 15 български фасади ще участват в международния конкурс на Баумит "Life Challenge"
26-01-2018

Елин Пелин, 25. януари 2018 г.  В новопостроената офис сграда на Баумит България ЕООД се състоя редовно заседание на журито по оценка на сградите, участващи в конкурса “Фасада на годината 2017”. Председател на оценяващите бе арх. Цветан Петров - управител на фирма "Иво Петров архитекти", който през 2018 година ще бъде член и на международното жури, а членове бяха арх. Ивайло Мишев - управител на "Студио АТМ",  арх. Мартин Христов - управител на "Е-Арх Студио", арх. Николай Симеонов - управител "Архитектурно бюро Вамос" ООДи управителят на "Баумит България" Николай Бъчваров.  

 

Освен членовете на комисията в обсъжданията взеха участие и инж. Надя Начева – маркетинг директор, арх. Анна Цукева - архитектурен консултант и Юлия Димова – маркетинг специалист на „Баумит България” ЕООД. Участващите в конкурса 41 фасади бяха разделени в пет категории.

 

В категория “Нежилищни сгради – ново строителство” журито реши да присъди първа награда  на "Търговска, складова и офис сграда на фирма LORD",която се намира на ул. "Генерал Радецки" 33 в гр. Хасково. Сградата е проектирана от арх. Мария Нешева  от фирма "ТЕПРО" ООД. Изпълнител е "Стройтекс - Д.Захариева - П. Иванов" EТ. Използваните за направата на фасадата материали са едни от най-иновативните - активнодишащата Баумит интегрирана топлоизолационна система Опън с крайно покритие моделираща мазилка КреативТоп. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/356)

 

Ето и останалите награди:

Втора награда в категорията “Нежилищни сгради – ново строителство”спечели"Магазин и офис сграда на фирма Флаш и Ко" в гр. Пловдив, бул. "Кукленско шосе". Проектант на сградата е арх. Лъчезар Митовски - "Декра" ЕООД. Изпълнител, заявител и инвеститор е фирма "Флаш Ко" ООД. Фасадата е изолирана с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп и СиликонТоп. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/359)

Третата награда отиде при фасадата на "Цех за гъши пух в гр. Брезово". Заявител в конкурса и изпълнител е фирма "Техстрой" ЕООД, проектант е арх. Благой Аргиров от "Дизайн студио". Сградата е собственост на "Даун Криейтърс" АД. Фасадата е изолирана с Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие НанопорТоп и СтайлТоп. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/361)

 

В категория “Еднофамилни къщи - ново строителство” първа награда журито присъди на "Жилищна сграда с допълнително застрояване и басейн" в гр. София, ул. "Димитър Ил. Димитров" 3. Заявител в конкурса и изпълнител е фирма "Джентъл Хаус" ЕООД, а проектант е арх. Лорита Панова от "ЛП Арх" ООД. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/367)

"Жилищна сграда 14" в гр. София, ул. "Голяма могила" №100-А спечели втората награда в същата категория. Проектант отново е арх. Лорита Панова, а заявител и изпълнител е фирма "Джентъл Хаус" ЕООД. За фасадите и на двете къщи арх. Панова се е доверила на материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп.(http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/368)

Трета награда получи "Еднофамилна жилищна сграда на сем. Иванови" в с. Борики, община Габрово. Инвеститорите Георги и Дарина Иванови са и заявители в конкурса. Проектът е дело на арх. Иван Узунов - "Узунов проект" EООД. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К2.(http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/353)


В категория “Термично саниране” компетентното жури присъди първа награда за обект "Подобряване на енергийната ефективност на МЖС в жк "Граф Игнатиев" - гр. Ямбол. Проектант на санирането е арх. инж. Петър Василев от "Айва - Б" EООД. Заявител и изпълнител е "Елит Строителна Компания" ЕООД. Инвеститор е Община Ямбол.Фасадата на многоетажната жилищна сграда е изолирана с Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/381)

Втората награда в категорията отиде за обект"Подобряване на енергийната ефективност на МЖС в гр. Габрово, ул. "Св. св. Кирил и Методий" 7 и 9". Заявител, проектант и изпълнител е фирма "Инфра Билд Проект" ЕООД. Инвеститор е Община Габрово. Фасадата е осигурена с Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/375)

Фасадата на обект "Подобряване на енергийната ефективност на многофамилна жилищна сграда "Синчец"" в гр. Смолян, ул. "Христо Смирненски" 2 спечели третата награда в категория "Термично саниране. Заявител в конкурса и изпълнител е "Строително монтажна компания - Перелик" ООД. Инвеститор е Община Смолян. Проектантът арх. Владимир Александров от "Александров - архитекти" ЕООД е избрал Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие СиликатТоп К1,5. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/348)

 

В категория “Реновиране на исторически паметници” журито определи първа награда за сградата на "Военноморския клуб" в гр. Варна. Заявител в конкурса и проектант на реновирането е  арх. Константин Пеев, изпълнител е "Екса" АД, а инвеститор е ИА "Военни клубове и военно-почивно дело". За фасадата са използвани материали Баумит мазилкова система с крайно покритие КреативТоп Силк и СиликонКолор. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/343)

Втора награда спечели фасадата на "ЖП гара" в град Бургас с проектант арх. Ирена Дончева. Заявител в конкурса и изпълнител е "ДЗЗД Железопътна инфраструктура" Бургас, инвеститор е ДП "Национална компания Железопътна инфраструктура". Фасадата е реновирана с Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.(http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/373)

Еднофамилната къща в гр. Пловдив на ул. "Гладстон" 14 спечели третата награда в категорията. Фирма "Флаш Ко" ООД е заявител, инвеститор и изпълнител на фасадата й. Вложените материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие КреативТоп Файн. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/357)

 

В категория "Жилищни сгради - ново строителство" се състезаваха най-голям брой сгради - 15. Журито единодушно присъди първа награда в категорията на  Жилищна сграда "City Lime"
в гр. София, ул. Разлъка 3. Проектант е арх. Светослав Бачев от "Б1 Дизайн Студио" ЕООД. Изпълнител, инвеститор и заявител е фирма "Инфинити пропърти". Вложена е Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликатТоп К1,5. (http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/340)

Втора награда бе дадена на жилищна сграда "Даная" в гр. София, жк Младост, бл. 440 а. Заявител, изпълнител и инвеститор е фирма "Ермитаж Класик" ЕООД. Проектанти са арх. Калин Диков и арх. Галина Стоянова от "Елит студио" ЕООД. За фасадата са използване материали Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.(http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/345)

Жилищна сграда на бул. "Драган Цанков" №13 в гр. София спечели третата награда в категорията. Арх. Здравко Кузманов от фирма "Ди Ем - Дизайн" ООД е проектант на обекта, а фирма "Планекс инженеринг" ООД е заявител, изпълнител и инвеститор. Фасадата е изпълнена с  Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликонТоп.(http://fs.baumit.bg/en/page/viewfasada/id/369)

 

Според регламента на конкурса "Фасада на годината" всички фасади, спечелили първа награда, получават почетна грамота и парична сума в размер на 1500 лв. , а тези, спечелили втора и трета награда, сътоветно - 1000 лв. и 500 лв. Наградите ще бъдат връчени на заявителите в конкурса. Също така всички наградени фасади ще участва първия кръг на международния конкурс на Баумит "LifeChallenge". За това, кои от тях ще бъдат класирани от международното жури за финалното гласуване на 13. юни в Братислава тази година, ще ви информираме допълнително.

 

Екипът на "Баумит България" ЕООД честити на всички наградени и им желае успех на международно ниво.

 

За повече информация:

инж. Надя Начева

Маркетинг директор

тел.:  +359 2 9266 921

мобилен: +359 889 918 309

nadya.nacheva@baumit.bg

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЗАПОЧНА ЕТАП ЗИМА В КОНКУРСА НА БАУМИТ “ФАСАДА НА ГОДИНАТА 2017”
05-12-2017

Зимата дойде с пухкав сняг и заскрежени прозорци, a ледени висулки окичиха фасадите на сградите.  В този така красив сезон и в навечериeто на едни от най-светлите празници, Баумит България стартира своя зимен етап на конкурсa „Фасада на годината 2017“. Шестнадесет сгради ще се състезават за гласовете на публиката. Сред претендентите са гарата в Бургас, сгради от Сопот, Габрово, Пампорово и други населени места.

Можете да разгледате всички участници - тук и да подкрепите вашия фаворит.

В зимния етап ви очакват представители в категориите: жилищни сгради, еднофамилни и многофамилни къщи, ново и възстановително строителство, както и реновиране на исторически сгради.

Баумит България ви приканва да гласувате и подкрепите зимната фасада, която ви е впечатлила най-много до 28. 02. 2018 г.,12 ч. Трите обекта с най-голям брой гласове ще се класират за големия финал на конкурса през март 2018 г., а за гласувалите ще има томбола с подаръци.

 
 
 
 
 
 
 
 
© 2021 Баумит. Всички права запазени.